Espai on es podran PRESENTAR I CONÈIXER en diferents espais i formats, solucions, productes, materials, serveis, ajuts… per incorporar l’economia circular a l’estratègia del negoci: incorporar la visió de l’economia circular en QUÈ s’ofereix al mercat i COM s’ofereix.

A qui va dirigit?

  • EMPRESES I ORGANITZACIONS que puguin tenir productes/serveis per avançar cap a una economia circular. Poden participar en la categoria «Vull oferir», amb la presentació de solucions circulars en Elevator Pitch (3 minuts) i/o en espai Exposició.
  • EMPRESES que vulguin guanyar competitivitat adaptant la seva activitat, productes o model de negoci als principis de la circularitat. Poden participar en la categoria «Vull trobar», amb la participació activa en els diferents espais i activitats.
  • PROFESSIONALS d’organitzacions, empreses i entitats que presten serveis a empreses i volen conèixer les oportunitats que s’ofereixen per implementar l’economia circular a l’activitat empresarial.

Com es pot Participar?

VOLEM COMPTAR AMB TU. Tria com vols participar i APUNTA’T

Vull Oferir

Presentant productes o materials, serveis o solucions circulars que voleu ensenyar i oferir als interessats.

Ho podreu fer als espais Elevator Pitch i/o Exposició

Vull Trobar

Participant en el conjunt de la jornada, escoltant les propostes presentades en l’Elevator Pitch, visitant l’Exposició o compartint idees i necessitats a l’Espai Àgora.

Contingut de la jornada (en preparació)

Un espai per conèixer i reflexionar…

dies per al "Market place 2021"

Día(s)

:

Hora(s)

:

Minuto(s)

:

Segundo(s)