La innovació i la recerca en diferents àmbits permeten plantejar, provar i validar solucions per a problemes i reptes de millora. En aquest apartat es presenten solucions puntuals que són aplicables en l’activitat empresarial, que poden servir de referència o d’inspiració per a nous plantejaments o propòsits.

Disseny per a la implementació d’un sistema de captació, emmagatzemament i tractament d’aigües que permeti el subministrament d’aigua fluvial neta i desinfectada a nivell industrial en un escenari de sequera severa.

Descripció

Disseny per a la implementació d’un sistema de captació, emmagatzemament i tractament d’aigües que permeti el subministrament d’aigua fluvial neta i desinfectada a nivell industrial en un escenari de sequera severa. La via per a l’acopi d’aigua podrà ser definida segons cada cas industrial (p. ex. per dipòsit subterrani, dipòsits aeris, basses impermeabilitzades, etc.). La tecnologia per al tractament i desinfecció d’aigües podrà incloure processos de filtració de partícules i desinfecció (clor, UV/O3) fins a un sistema d’osmosi inversa.
tornar a la llista