L’alumnat de formació professional i cicles formatius del Vallès Occidental s’emporta 6 dels 17 premis lliurats, 2 dels quals de la categoria Economia Circular, en la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals.

El dijous 20 de juny va tenir lloc el lliurament de la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals, organitzats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional Terrassa amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de formació professional dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, així com els Programes de Formació i Inserció.

En aquesta edició es van presentar 137 projectes de 24 municipis de la província de Barcelona i 36 centres educatius, dels quals 40 van ser escollits com a finalistes. Finalment, 17 projectes van ser premiats amb una dotació de 9.000€ repartida entre 6 categories (Innovació, Sobirania alimentària, Economia social i solidària, Economia circular, Projecte de formació i inserció (PFI) i Dossier-memòria d’FP Dual), amb uns primers premis de 600€ i uns segons premis de 400€. Al Vallès Occidental l’alumnat de formació professional i cicles formatius es va endur 6 dels 17 premis lliurats, dos dels quals en la categoria d’Economia Circular.

El Consell Comarcal dona suport i participa de forma activa en el desenvolupament dels premis, amb una implicació directa en la categoria d’Economia Circular en el marc del Vallès Circular, amb l’equip tècnic que forma part del jurat i el lligam com a patrocinadors dels premis d’empreses col·laboradores amb el Vallès Circular. Els guardonats d’aquesta categoria en la 18a edició són:

Categoria Economia Circular

1r Premi al millor projecte d’economia circular de Cicle Formatiu de Grau Superior (600 €) – Premi patrocinat per Europochette Ibérica SL:
Projecte SOSTRE COOPERATIVA de l’INS Montserrat Roig de Terrassa. Alumnat: Mariona Alberich, Clara Serrano, Llucia Llorens, Caterina del Mar Rodríguez. Tutora: Anna Soler

2n Premi al millor projecte d’economia circular de Cicle Formatiu de Grau Superior (400 €) – Premi patrocinat per Axioma Solucions Integrals:
Projecte: BEPPIN de l’Escola Illa de Sabadell. Alumna: Nicolette Hernández. Tutora: Clara Navarro

1r Premi al millor projecte d’economia circular de Cicle Formatiu de Grau Mitjà (600 €) – Premi patrocinat per Hercal Diggers SL
Projecte: RECENTER de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers. Alumnat: Martí Marí Vila, Núria Valcárcel Egea, Lys Grimas Vega, Blanca Méndez Lopez. Tutora: Eva Tapia

Per a més informació i consultar la resta de premis accediu al següent enllaç: https://www.terrassa.cat/projectes-guanyadors