El Circular Economy Hotspot Catalonia 2020 serà un esdeveniment europeu de referència en EC que atraurà experts d’Europa i de tot el món. Una oportunitat per mostrar iniciatives empresarials, estratègies governamentals i col·laboracions d’èxit en marxa a Catalunya per avançar cap a una EC.

Us animem a presentar la vostra candidatura com empreses i a col·laborar perquè el Vallès Circular estigui present. El Vallès Circular és una experiència de referència: va guanyar el 2019 el premi a millor pràctica en EC atorgat per l’empresa BASF i el Club d’Excelència en Sostenibilitat, en la categoria de millor iniciativa pública. Va ser incorporat com una bona pràctica en l’informe elaborat per COTEC “Situació de l’economia circular en Espanya-2019”, i ha estat presentada en espais com l’Smart City Expo World Congress, a Barcelona i la Cimera Mundial del Clima COP25

L’esdeveniment, que reunirà uns 400 experts internacionals, està coordinat per la Generalitat de Catalunya, es celebrarà del dia 16 al 19 de novembre i oferirà conferències magistrals i itineraris guiats per visitar solucions circulars de diferents sectors i territoris a Catalunya. Finalitzarà amb una jornada a l’Smart City Expo World Congress que es dedicarà a potenciar trobades bilaterals amb altres participants del Congrés, aprofitant la celebració d’aquest esdeveniment a Barcelona en les mateixes dates.