Dia i hora: dilluns 02/11/2020 de les 11:00 a les 12:00

Lloc: Format virtual

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

En el marc del Dia Mundial de les Ciutats que es celebra el 31 d’octubre, el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza la sessió «Construir Ciutats Circulars per afrontar reptes de futur i de la Covid-19»

L’objectiu és  estimular el paper que han de jugar les ciutats en la transició ecològica i el seguiment de les directrius del  Pacte Verd Europeu. També per afrontar com integrar la sostenibilitat en polítiques transversals per afrontar els efectes de la Covid-19 i per treballar paral·lelament envers  la crisi climàtica. Tot plegat, situant l’Economia Circular i la idea de construir Ciutats Circulars com eines de transformació sistèmica.

Durant la sessió es presentarà també el programa “Construir Ciutats Circulars en temps de Covid-19” per part del Consell Comarcal.

Aquesta és una una iniciativa alineada amb el projecte CityLoops -Horizon 2020 en el que participa el Consell Comarcal, com a entitat replicadora de bones pràctiques.

 

PROGRAMA DE LA SESSIÓ:

11:oo Obertura
Carles Rodríguez, vicepresident del Consell Comarcal del Vallès Occidental i conseller de Territori i Transició ecològica
Xesco Gomar, Diputat d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona I President de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat11:10 Ponència: El Pacte Verd Europeu i les Ciutats Circulars com a instruments de transformació, a càrrec de Kaitlyn Dietz, ICLEI Local Governments for Sustainability. Officer Sustainable Economy and Procurement

11:40 Presentació del ProgramaConstruir Ciutats Circulars, en temps de Covid-19”, a càrrec de Carles Rodríguez, Conseller de Territori i Transició Ecològica

11:50 Torn de paraules

SESSIÓ ADREÇADA A:

  • Representants polítics
  • Responsables tècnics i professionals de les diferents àrees de l’administració local
  • Representants institucionals i personal tècnic d’agents socials i econòmics

INSCRIPCIONS:

Podeu fer les inscripcions a en aquest enllaç.

La sessió es desenvoluparà a través de la plataforma Zoom i cada persona inscrita rebrà l’enllaç per a poder-hi accedir.